Igår tävlade ESSI i Elit lydnad och fick ihop fina 243.5 p tros en nolla på dirigerings apporteringen vilket är värt 30p. Matte var jätte nöjd ändå då Essi alltid ställer upp och har en underbar attityd när de jobbar! Det blev ett 2:a pris och en 4:e plats
Super bra jobbat av både Essi & Cizzismiley

Idag ställdes HERO ut hemma i Finland på en internationell utställning och han fick Exellent! Grattis Kari & Herosmiley

Även EDA tävlade idag! Det blev lydnadsklass 2 och de fick fina 176poäng av 200p som max! Ett 1:a pris och en 2:a plats i klassen!! Det som var viktigt idag var just Eda’s attityd och matte var mycket nöjd med sin hundsmiley GRATTIS Lena & Edasmiley

Annars har det inte hänt så mycket här- Axi löper och ska precis gå in i höglöpet och hon är ganska odrägligt pigg tanten!!!

Var ute en tur i skogen för att trötta ut Jixxa – vilket lyckades!! Vi tränade på att INTE bry sig om allt vilt och att jag har BOLLEN och hon var riktigt duktig! Jag försökte byta med godis men det gick inte- hon tog inte godiset! Jixxa är liksom övriga J-kullen helt GALEN i mat men det var bollen som gälldesmiley Duktig tjej!
Men Axi blev då inte trött….hittade endel gula kantareller idag igen! I förra veckan var jag ute i typ 1 timme och plockade MASSOR av gula!! hade 2 påsar med mig hem!

Sedan hade vi snö- som tyvärr smälte bort efter 1 dygn…Jixxa tyckte att snön var helskojig! Hon körde valprace ute och Figo stod bara att tittade på henne men sedan lekte de ihop som vanligt!