jag ÄR glömsk ibland- helt klart!!!

Måste ju tacka mina fantastiska grannar Kim, Kjell & Susanne för ALL hjälp med både det ena & det andra!!

Till lydnadshelgen körde Kjell ner mitt hopphinder till Hjortvalen OCh hem det på söndagen! Redan på torsdagskvällen “flyttade” Axi över dit eftersom Axi annars skulle h fått spendera helgen i bilen…Axi var välkommen och Axi blir bortskämd! Men det är hon väl värdsmiley Axi liksom tant Scylla är/var väldigt lätta att lämna bort till ALLA!! De tar seden dit de kommer och får de kel, ligga i soffan, mat och promenader och lite godis så är det klart!!

Kim hade höstlov efter lydnadshelgen så Axi var lite sällskap till Kim och d hade promenerat och varje da blev det träning för Axi på att hoppa!! Axi är ju ganska duktig i lydnad hon kan alla grunder- det är bara en LAT matte som inte har tävlat med henne… Och Axi gillar att träna!!

Dock hade Axi haft sina egna åsikter när Kim skulle gå upp på morgonen….det var ju INTE så att Axi var nödig eftersom Kjell tog morgonrastningen innan han åkte till jobbet utan jag tror hon var hungrig och går det går det…Här hemma så kan hon fortfarande efter 8.5 år tycka att vi ska gå upp när hon ROR att jag är vaken men det räcker med att säga till henne “GÅ OCH LÄGG DIG!!” så lägger hon sigsmiley Tanten Axi är alldeles för pigg men så har hon alltid varit!

En rolig sak- helgen då vi hade lydnadshelgen hade brandkåren här i byn haft övning bla i affären och även i 3 villor och en villa var hemma hos Kjell & Susanne!

Det ringde på dörren och Axi vaktar sin flock så hon skällde såklart och in drösade en hög med brandmän i utrustning!!! Konstiga människor! ( Det var väl faan att jag inte var hemma- detta hade jag velat se och brandmän…smiley) Men Axi är ju en cool hund men en av dom var nog lite hundrädd så han bad att Axi skulle sättas undansmiley De visste ju inte att de hade en hund i huset! Övningen hade gått bra!!

Sedan har hon fått hänga med till Hallsberg medans Kim dansade och gått på stan och handlat mm så Axi har haft det super skönt!!

Jag är sååå tacksam för att ha världens bästa grannar och jag har ju flera!!

Idag så var jag ute och åkte lite..skulle ha gått en kurs på jobbet meeen ingen annan dök upp så jg åkte och handlade märgben mm till hundarna och åkte en sväng och plockade lite trattisar i skogen och då såg Jixxa HJORT för 1:a gången!! Ojoj…men min lilla stjärna vände och kom men det var jätte spännande- mitt misstag var att INTE ha med mig min boll- hon tog inte godiset så hon var VÄLDIGT intresserad men hon släppte det ganska snabbt!
På hem vägen körde jag förbi Ulrika med Unix- stannade och pratade och släppte ut Jixxa till Unix och jösses så de lekte!! Ulrika och Bengt är även de mycket hjälpsamma grannar- de kom ner till Hjortvallen LÖRDAG kväll och hjälpte oss att fixa ljus ute så vi kunde ta ett x-tra lydnadspass!!!smiley TACK för det!!
Så underbart att ha folk runt sig som man kan fråga och få hjälp av- hopps bara at jag kan återgälda detta…

Kan ju säga att Jixxa har sovit hela kvällen efter skogsprommis och lek med fina Unix som är den dobbis tjej på 3 år. Man blev helt varm i hjärtat när man såg hur fint de lekte!!!