Jaha…jag har varit usel på att uppdatera bloggen…mina ursäkter är att min dator bara helt plötsligt DOG!! Skärmen var blå…suck! Fick lite tips och bla ett var att ladda ur batteriet och idag var jag inne med datorn och batteriet hade laddat ur och killen fick igång den!!! YES!

Vad har då hänt på Silogården’s?? MASSOR!!!smiley

Börjar med att jag hade ett spårläger för mina valpköpare 4-5/10 och våran duktiga instruktör Victoria! Vi hade en UNDERBAR helg med bra väder och så mycket vi fick tränat!

Vi startade med lite föremåls hantering, lite lydnad och spår på lördagen. På kvällen var vi ALLA ganska trötta…gemensam middag men en tidig kväll. Valparna Jixxa, Junia, Jessie, Jojo lekte på kvällen men de var lika pigga dagen efter i alla fall…

Snälla Jari tog ett cykelpass med Figo både på lördag och söndagen!! TACK Jari!!!

Söndagen så blev det flera spår och alla hundarna gick från klarhet till klarhet!!! Uppletande blev det också- alla var super duktiga!
Även Figo fick ett spår, det första på 1.5 – 2 år….men nemas problemas!! Det enda var att han gick för FORT!!! Men i spårkärnan och hittade alla apporter- duktiga hund smiley Han gör allt jag ber om!