Helgen 11-12 Oktober gick SM i barmarksdrag uppe i MORA!!

Förväntningarna var inte så höga med tanke på att Fanny fick sina valpar i feb-14 och kunde inte köra igång med sin träning förrän efter 8 veckor. Madde- Wiper’s matte hade ju även hon fått barn i April- hon fick en liten söt Valdemar! Och tyvärr så var inte Dennis helt OK- han har bekymmer med svullna händer och fötter som ingen vet vad det är…alltså ett lite halt och lytt lag i år…Även Andreas – husse till Dea var inte 100% frisk- förkylning som inte ville ge sig

MEN skoj hade vi i alla fall och tänk att det gick så bra ändå!! På lördagen satt jag hemma och fick rapporter men körde upp tidigt på söndag morgon till Mora!!

Andreas med DEA tävlade i fel klass men nu vet han det till nästa år!! De ställde upp i Cykelklassen för B-hundar och efter lördagen låg de på en 6:e plats och efter söndagen så blev det en 7:e plats men vad DEA imponerade på oss alla!!! Det var Fanny takter i lilla söta Dea smiley Jösses så taggad hon var! Och lite typiskt Dea så hade hon tid att bajsa under lördagen och hon tog ett litet gyttje bad både på lördagen OCH söndagen under loppet…hoppla!!

WIPER tävlade CANICROSS ( löpning ) med Madde och de låg 2:a efter lördagen och efter söndagen så hade hon dragit ifrån från 3:an så det blev SM SILVER till Wiper & Maddesmiley Måste berätta också att Madde fortfarande ammar Valdemar som nu är 6 månader och att vara i så bra form är IMPONERANDE!!! Även Wiper var riktigt taggad- på söndagen vid starten så var det inte långt ifrån att Wiper drog omkull matte….

FANNY då, ja Fanny levererar kan man ju säga!!! Ni som har mig som vän på Facebook såg filmerna på henne innan start och hennes startsmileysmiley Detta är en hund med krut under tassarna!!! Hon ledde efter lördagen och hon behöll ledningen!! SM GULD för 2:a året i rad!!! GRATTIS Team Fanny med Dennis som förare!!smiley

Sv beauceron klubben ställde även upp med ett stafett lag i år med! I år var det Wiper, Fanny & Dea som körde och av 21 anmälda lag så kom de på en 14:e plats av 18 lag som kom i mål!! BRA jobbat av både förare, hundar och hjälparesmiley

Tyvärr kom regnet lagom till stafetterna och JÖSSES som det regnade….Tack och lov så somnade lilla Valdemar så vi kunde ha honom i vagnen- min uppgift och sedan hjälptes vi åt att ta emot hundarna och starta hundarna i stafetten- gick riktigt fint!!
Jag höll i Dea innan växlingen från Dennis och jösses- hon höll på att dra omkull mig flera ggrsmiley
Ska bli sååå skoj att se hur Dea springer när hon har blivit lite tränad och att även husse blir lite tränad!!

En underbar helg! Jag satt och frös hela vägen hem men det var det värt!!