Det mest underbara att vara uppfödare är när man får sms, telefonsamtal att “mina” valpar har varit ute och tävlat!! Då känner jag mig lycklig och det är då man får ett kvitto på att det jag gör – är ganska bra smiley

Det har tävlats ganska friskt de sista veckorna och mitt minne är ju inte så bra alla gånger men ska försöka komma ihåg alla resultat!

Jag börjar med helgens resultat!!

Silogården’s EDA och matte Lena har varit ute i lägreklass spår och målet var att INTE bli uppflyttade – kan ju låta konstigt men matte måste lära sig att ha nerverna under kontroll och tro mig- det är INTE lätt!!! SÅ Lena hoppade över 2 lydnadsmoment så de inte skulle kunna bli uppflyttade. Lena var jätte nöjd över tävlingen och trots att Eda hade “skojat” till det lite i lydnaden och hade jätte bråttom i spåret och “några! pinnar bort ( 10:a på upptaget dock!!! ) så fick de ihop 321.75p smiley Härligt jobbat av er och Eda har inte ens spårat särskilt mycket eftersom de tränar mest räddningssök och vanligt sök!

Silogården’s Fayanne har tävlat i Rallylydnad i Avancerad klass och fått 3 godkända resultat så nu har hon titeln RLD A också smiley GRATTIS!!
Matte Lill sa att det går fort & fel med Fayanne och det känner jag igen hos brorsan Figo men de är roliga hundar att träna med!!

Silogården’s Figo har varit i Danmark på en utställning där man ställde ut hundarna 2 ggr! På utställning nr 1 fick han CK; CERT, BIR & DANSK CHAMPION!! Utställning nr 2- CK; Danskt KLUBB CERT & BIR
Jixxa hängde med och henne ställde jag bara på utställning nr 1: HP & BIR valp.

På utställningen som var inomhus så var rasen Saarlon Wolfhound med, det var 2 hanar och jag lovar- de såg ut som magra vargar och de var INTE roliga mot andra hundar kan jag säga…när de såg varandra så höll de på att flyga på varandra. Jag höll mig ifrån dom om man säger så..men i stora ringen när alla BIR hundar i alla grupper möttes så lyckades jag få den ena bakom Figo men det gick bra- Figo är väldigt koncentrerad på just bara mig så det kändes skönt. Men i nr 2 så hamnade jag & Figo BAKOM samma hane och ja det var inte så kul..jag har ett väldigt lågt blodtryck ( blir ofta yr mm ) men jag lovar när den hanen vände sig om och ville “äta upp” Figo så kände jag hur mitt blodtyck steg i taket!! Behöver kanske inte skriva att jag höll ett STORT avstånd till den hunden… Till och med domaren sa till mig att hålla avstånd till den hunden…Figo uppträdde som en ängel hela dagen annars är han inte så förtjust i andra hundar men det märktes inte alls!

Förra helgen tävlade Silogården’s E’Wiper i Rallylydnad nybörjarklass med matte och fick fina 87p! På söndagen tävlade han i lydnadsklass 1 med husse och de fick ihop ett 2:a pris- nu vet de vad de ska träna på! Grattis till er båda!smiley

Silogården’s IGOR var på en inoff. utställning och det hade gått jätte fint! Igor fick Hp & BIR. I gruppfinalen kom han på en mycket fin 2:a plats!! GRATTIS!!smiley

Jixxa var på en valputställning och fick Hp & BIR valp.

Silogården’s HERO ställdes ut hemma i Finland och han fick CK, CERT, CACIB & BIM!!! STORT GRATTIS Kari& Mirja!!smiley