Helgen som gick var det många från Silogården’s som var i farten på tävlingsbanorna runt om i Sverige!!

Börjar med dragstafetten som gick på Solvalla, Stockholm det var både lördag och söndagen.

Team beauceron, Silogården’s bestod av E’Wiper, Fanny & Dea smiley Förare var Andreas, Christoffer & Dennis såklart! Det var CANICROSS = man springer med hunden, Kickbike och cykel. Silogården’s lag kom på en fin 2:a plats båda dagarna och det var 13 lag som startade på lördagen och 8 st på söndagen- MYCKET bra gjort av alla hundar!! Dea hoppade in som ett Wildcard och hade inte tränat men har en mycket god grund tack vare husse Andreas!!

Andreas & Dea, Christoffer & Wiper, Dennis & Fanny lördagen’s stafett

Direkt efter lördagens stafett på Solvalla så skyndade sig hela laget ut till Rosersberg för att deltaga i en Triathlon ´med hund!! Det var samma hundar som startade men nu körde Madde med Wiper, Andreas med Dea och Dennis med Fanny!!

De började med att simma 150 meter i en sjö, cykla 3.9 km och springa 4.6 km. Det hade varit väldigt kuperat och mycket backar i spåren så de fick kämpa på bra!!

Detta var första gången som de körde triathlon i Rosersberg och Silogårdarna hade anmält sig individuellt man kunde anmäla sig som lag också och det visade sig att OM Silogården hade anmält sig som lag så hade de vunnit STORT…..Men det visse de inte innan och nu blev det mycket fina placeringar i alla fall!! Dennis & Fanny kom på 2:a plats inte alls många sekunder efter 1:a platsen..Madde & E’Wiper kom 3:a och Andreas & Dea kom 5:a

Prispallen triathlon lördag em 2:a Dennis & fanny ( som ville ha bollarna som var på prisbordet…) 3:a Madde & Wiper med Valdermar 4 månader på armensmiley

Lite bilder från triathlonen:

Madde & Wiper, Dea & Andreas starten från bryggan!!

Lite kaotiskt i sjön….

Andreas & Dea i cyklingen

Galen Fanny & Dennis har kommit iväg efter simningen!!

Glad Andreas med Dea på väg in i mål!!

Madde och Wiper på väg in i mål och en fin 3:e plats!!

Lyckliga Dennis med Fanny på väg in i mål och en fin 2:a plats. Tydligen så hade Dennis bett sin snälla fru Madde att de skulle hålla sällskap eftersom Dennis behövde draghjälp ( INTE Fanny alltså…Dennis behöver träna lite kondis tror jag allt…) och snäll fru som han har så gjorde de sällskap meeeen Dennis har ju vinnarskalle liksom Fanny så han spurtade ifrån Madde..

Fin bild på Andreas och hans fina Dea- de kom på en fin 5:e plats!

Har “snott” bilderna från Fb fotograf var Martin Bergström

På söndagen var det dags för drag stafett igen och återigen kom Silogårds laget 2:a!! Bra jobbat!!

Dennis & Fanny, Christoffer & Wiper och Andreas & Dea

I Finland tävlade Silogården’s HERO lydnadsklass 1 och fick ett 1:a pris och fick därmed titeln TOKO 1 ( LP 1 ) Grattis!!

Silogården’s Fayanne tävlade rallylydnad i avancerad klass och fick 58p och då var det trots att matte “snurrade” till det på hoppet som förut har varit ett krav på att man måste göra om om hunden inte hoppar men nu är det inte så….Fayanne skulle “bara” springa och hälsa på domaren innan hon skulle hoppa…matte gjorde om och resultatet blev -30p bara på hoppet….och det hade varit MYCKET högerhandling men matte ger inte upp på’t igensmiley

Jag har varit i Danmark i helgen med Jixxa & Figo och ställt ut lite- Jixxa fick Hp och Figo CK, reserv CERT. Jag hade även med mig Tina och hon hämtade ÄNTLIGEN hem sin fina Icarus från Annamaria och han är snart 8 månader!! Pappan är Silogården’s D’aransmiley