Lilla Jazza som är den röda valpen ( halsbands färgen ) finns kvar till salu, om man undrar varför så är svaret enkelt- jag hade förväntat mig 6 valpar och ut kom 9 st fina valparsmiley Många har hört av sig om valpar och jag hade en lång kö på valparna och främst då hanar…typiskt nog så blev det ju bara 2 hanar…men så är det, tyvärr kan man inte som uppfödare “beställa” varken antal eller kön på valparnasmiley

Eftersom jag visste hur både Fanny & Yago är som hundar så är den här kullen ingen “sällskaps kull” utan dessa valparna måste få ARBETA för att komma till sin rätt! u måste jag ändå säga att de är väldigt stabila och deras “av knapp” är helt fantastisk!!!smiley Jag är väldigt nöjd med alla valparna och nu har jag ju nöjet att följa både Jixxa, Jazza & Jippie till de var 13 veckor! Jixxa stannar kvar här hos mig men Jazza letar eget hem. Jazza är 14 veckor och mycket uppmärksam liten fröken som älskar människor! Hon är en väldigt kelig valp som gärna ligger i knät och NÄRA när hon ska sova.

Jazza 14 veckor

Dessa fina bilder har Bitte Harju & Mona Ekelöf tagit! TACK för de fina bilderna!!!

Jazza & Jixxa har varit på “kollo” i 5 dagar hemma hos mamma Fanny!!! De hade haft en toppen tid och jösses vad de hade haft skoj! Läs mer och se bilder på Fanny’s blogg – se länkar!!!

STORT TACK till Bitte & Jari för att ni tog hand om tjejerna! Figo fick 2 cykelpass när Jari var och hämtade valparna och när de kom tillbakasmiley Behöver jag säga att Jari är Figo största IDOL!?? Han lyssnade inte alls på mig utan han undrade om inte Jari skulle ta med honom ut igen!

Mycket har hänt, Jippie har flyttat och Iston har varit här i 1.5 vecka- bilder kommer och även blogg inlägg om detta!!