Igår var jag i Jönköping hela dagen då jag hade MH för H-kullen som även inkluderar de Franska importerna Hejja & Hazzo!! Även Asatrons Balder var med och 2 andra hundar.

Startade hemifrån TIDIGT…valparna hade levt rövare på natten dessutom så jag var riktigt trött..men vilken härlig dag det var!

Jag är så glad och nöjd med alla H-hundar! Öppna, trevliga och nyfikna som avreagerade sig efter alla moment. Några hundar behövde lite mer tid än andra och alla är skottfasta! Herax fick en 3:a på skotten men det kommer fixa till sig!

Vädret var verkligen med oss igår, sol på fm som tyvärr gick i moln på em men det var helt OK ändå!

Träffade lilla söta Irra som jag inte har träffat sedan i Januari- hon är söt som sockersmiley Hazzo har jag inte heller sett sedan han var 8 veckor och jag hämtade honom i Frankrike och vilken fin kille han är!!! Ljuvlig är hansmiley

Höjdpunkterna var nog när Hugo gjorde sitt MH och på dumpen så hände detta: Overallen flög upp- Hugo skuttar åt sidan/bakåt och slår OMKULL matte som blir liggandes på marken – Hugo kollar snabbt matte men sedan går han genast fram till overallen och kollar av den! Beskrivaren sa att detta blir det + poäng på!!!

Herax på skramlet- han skuttar till men går direkt fram och kollar men han står en bit ifrån och blir en väldigt LÅÅÅÅÅÅNG beauceron som kollar skramletsmiley Han såg väldigt söt ut!! Matte fick mycket beröm för hur hon agerade ” utan knussligheter” !!

Hera på spökena!! Här sa beskrivaren efteråt att DETTA skulle alla ha sett – skolexemplaret hur det ska gå till!! Hera stod framför matte hela tiden och kollade spökena NOGA men sa inget! När spökena nästan var framme där de vänder sig om DÅÅÅ hoppar Hera framåt och börjar skälla ut dom efter noter! HIT men INTE längre sa hon!! Matte kopplade loss henne och hon sprang genast fram och kollade av det vänstra spöket och insåg direkt att detta var ju bara människor och hon blev överlycklig! Innan matte har hunnit ta av spöket huvan så är Hera hos det högra spöket och kollar av detsmiley

Hejja var som Hejja är – väldigt GLAD!! Vi hade som sagt en härlig dag och alla stannade och åt lunch med oss- tillagad av Rikard! Jätte gott! Tyvärr hinner man ju inte prata så mycket som man vill med alla men vi var några som stannade kvar lite efteråt.

Idag har IZA varit på sin första utställning och det gick ju fint! Hp & BIR valp! Grattis Pia och fina Iza!!