Jaha, nu är det en vecka kvar tills de första valparna blir hämtade till sina nya hem! Och jag drar en lättnande sucksmiley Skämt å sidor så är jag väldigt förtjust i den här kullen! Jag ska ju själv behålla en av tikarna!

Valparna är väldigt framåt, inte alls bekymrade för nya miljöer eller nya saker- full fart framåt är valparnas slogan! Nya människor är JÄTTE roliga! Oftast har ju de där 2- beningarna skosnören och annat man kan bita i! De är väldigt följsamma och kommer direkt på inkallning och de verkligen SER mig och söker min ögonkontakt! Härligt!

De älskar att vara ute och busa ffa där jag har lite mer “skogsmark” – de klättrar upp på stenar, stubbar, leker ta fatt och letar godis! Ibland försöker jag smita iväg för att göra lite annat men se det brukar inte funka- springer en efter mig kommer ALLA!

Mina stackars tapeter i köket får sig en ordentlig omgång…dags att snart fixa iordning köket tycker mina valpar!! Hmm…

Valparna har fått en katt tunnel som ffa Mr grön har lekt och härjat med ikväll- han kom sedan glatt och stolt till mig med den boll som har suttit i katt tunneln.. den hade han lyckats slita bortsmiley Duktig kille som kom med den till mig!!

Fanny leker / fostrar valparna mycket och ofta- man ser hur hon njuter av att få leka med dom- hon har ofta en leksak som hon “låter” valparna få sedan kampar hon med dom tills hon tycker att det räcker då tar drar hon till och hon har den! Fanny leker mycket med Figo också- underbart att se!

Vi har haft besök av Iston, Igor och Eda under veckan som har gått och Fanny lekte med smågrabbarna- jätte skoj tyckte hon!

Annars har det inte alls varit något bra väder i veckan men valparna har fått vara ute ändå!

veckan som kommer blir en stressig vecka…men också skoj! Valparna ska valptestas, veterinär besiktigas, vaccineras och chippas! Sedan kommer det fint besök från Schweiz!! Fina pappa YAGO kommer med sin husse & mattesmiley Det ska bli så kul!! Ser verkligen fram emot det!

Bitte & Jari kommer och ska hjälpa mig i veckan och en underbar granne ställer upp som valpvakt under en dag då jag ska göra annat..

Kennel lägret som är helgen efter påsk håller på att finslipas så just nu är det liite mycketsmiley

Anna var här idag och tog fina bilder på valparna- de kommer senare liksom Ylvas bilder!

Här är några från veckan som har gått:

Fanny sover hos sina valpar

Mysigt!

Efter en regnig dag så ligger de ALLA 9 valparna i samma BIA bädd!

Ikväll var de helt galna! Valprace! OBS “papperslappen” till vänster i bild- det är tapet bit..

Många valpar har bitit på pallen som ni ser–dags att måla om den tror jag!

Bitar av min tapet…suck!

Bus i hallen

Fanny ligger i soffan bredvid mig och leker med valparna

Fröken röd

Men mamma kom ner och “lek” hehe

Vi ska inte alls bita på dig mamma!! Vi LOVAR!!!