I helgen har vi haft massor av besök! Jätte skojigt tyckte valparnasmiley Bitte & Jari kom i fredags – jag skulle jobba! Figo fick många träningspass och var ganska mör! Tusen TACK Jari för det!

I söndags kom min storebror med familj på besök! Jätte kul eftersom vi inte ses så ofta men roligt när vi väl sessmiley På kvällen kom ett par släktingar på besök! Lite skoj är att både Ylva, Kirsi och grannfrun har lilla fröken vit som favoritsmiley Och hon ÄR hemskt söt!

Valparna annars då!! Jodå de är väldigt busiga och nu börjar de bli “jobbiga” hehe!! De bits HÅRT så det gör ont och blodvite har uppstått!! De kampar med allt de ser- typ! Och badrumsmattan ligger inte i badrummet utan ute i hallen, mattan ( stor trasmatta ) som vanligtvis ligger i rummet bredvid valprummet ligger INTE där den ska ligga! Vattenskålen hade på något “mystiskt” sätt flyttat på sig- 10 meter….De leker och “slåss” så det står härliga till!! Och de LÅTER MYCKET!!
Men de är fortfarande väldigt söta, ffa när de är tröttasmiley De älskar att vara i famnen/knät på oss 2-beningar och pussas gärna men tar även lite bett smiley.

Katterna är nyfikna på valparna, ffa Vile och Oden men även Spice har varit ute när valparna varit ute. Hon är dock inte särskilt imponerad och kommer valparna för nära så klappar hon till dom ( utan klor såklart ) och springer in i katthuset!!

Lilla rosa var inne i katthuset idag via kattluckan! Och Mr grön var med mig och hämtade ved idag!!

Vile leker gärna med dom, han kommer och ber om det! Ska försöka att fånga det på bild inte bara film! Oden är lite mer försiktig men han kommer gärna fram till dom han med..

Jag har ökat på maten nu denna veckan vilket är poppis hos valparna som äter mer än gärna!

Rumsrenhetsträningen har börjat också men det är lite för kallt att ta ut valparna dygnet runt även om de inatt kl 02 fick komma ut och göra nr 2! De väckte mig runt 01.45 och de SKREK….jag tänkte att de lugnar sig snart men ICKE….ner till ett gäng SUPER glada valpar och då var det bara på med kläderna och ge sig ut! ALLA bajsade- så det var det de ville sedan sov de sött till kl 09! Jag var inte så glad mitt inatten på dom men det var ju kanon att de sa till! Kan ju säga att det var KALLT ute inatt…-4 tror jag att det var Brrrr

På mornarna innan frukost så går vi en runda på tomten så alla hinner göra nr 1 & nr 2 sedan får de frukost ute och efter det går vi en ny runda för då är det dags igen! Sedan leker de som attan inne innan de slocknar efter 1 timme. Det känns som om de skulle vara 6.5 vecka och inte 5.5 vecka……

Lite bilder från veckan som har gått

I fredags, det var ju UNDERBART väder i helgen!! Gul försöker bära iväg med matskålen!

Det var för varmt i solen så jag fick fixa skugga åt valparna

Fröken vit

Det kanske finns liite mer mat!!

Fanny var INTE glad att valparna fick ha snörbollen och INTE hon!!! hehe

TJOOHO här kommer jag!!

Klättrar lite…

Mysigt!

Från i söndags, min brorsdotter Ellinor

Josefin & Ellinor

Ylva var också poppis!

Fröken Orange

Min bror och Mr blå

Jari’s byxor och skor är intressanta!

Fanny ville bara att min bror skulle leka med HENNE!!

Vile & Oden i buskarna

Fröken gul

Ellinor var super poppis!

Vattnet står på fel sida!!

Valparna började bli lite trötta

De börjar lägga sig till rätta!!

Fröken svart gillade Ellinors skosnören!!

Fröken röd hos Ylva

Fröken rosa hos Bitte¨

MEN detta var favvo stället!!!

Några låg bakom henne också!

Söndag kväll- grannarna kom på besök!

Måndag fm- jag är lite orolig när valparna är ute- vi har stora rovfåglar runt omkring där jag bor- en vavva blev tagen av en örn för 2 år sedan….

Allt kan man leka med!!

Igår efter att ha varit ute mest hela dagen….man blir så trött!!!

Lilla Mr blå låg här med en “kompis”