Igår var det inge vidare väder här- snö & snöblask…valparna fick vara inne med mig istället och det gick ju bra det med!

Idag har det däremot varit kanon fint väder! Valparna fick komma ut en tur på fm efter maten och då kom solen fram så vi var ute en stund och vi hade det jätte härligt! Vi gick runt huset och som belöning fick de en slurk på mamma Fanny som numera helst står och diar smiley Jag tror att hon tycker att det är mer bekvämt och jag förstår henne!

Katterna Vile & Oden är nyfikna på valparna men ser även ganska skeptiska ut…flera av valparna var framme hos dom idag och Vile vet inte riktigt vad han ska göra med dom så han testade att klappa lite på huvudet och nafsa dom i öronensmiley Jag håller ögonen på Vile hela tiden eftersom han ser så skeptisk ut- Oden springer helst undan men vill vara i närheten!

På em fick de komma ut igen efter att Fanny & Figo hade fåt en promenad i skogen- de sprang som tokar och Fanny springer efter Figo och gör allt han gör- ser lite kul utsmiley Det fanns massor av vattenhål som de drack ur och badade i ! De hade en härlig stund i skogen liksom jag!

På em var vädret ännu bättre! Valparna var ute ganska länge och alla valparna springer ut själva när jag lockar på dom och de tar sig upp på trappan in också! Duktiga med tanke på deras ålder!

Vi tog en tur runt huset nu med och de springer / skuttar runt och undersöker det mesta! Lilla rosa var framme och kollade kattluckan i katthuset bla! Katterna var ute nu med och kollade vad vi hade för oss! Vissa valpar smakade på rosbusken som alla mina kullar brukar, de åt lite jord, grus smakade på blommorna mm.

De fick sin mat ute idag och det var ju poppis! Numera sedan idag får de fodermat 3ggr/dygn men inte så mycket och de diar på Fanny ca 4-5 ggr/dygn

Jag har lagt ut lite filmer på Fb och de hade hur skoj som helst ute.

De fick höra lite ljud ute också, vi har haft flera flygplan som flög förbi idag typ JAS plan, bilar körde förbi mm. Härligt at vädret är så bra! Ska sätta upp valphagen ute om det blir fint väder i helgen så kan de vara ute mer och kanske sova lite ute om det är tillräckligt varmt!

Ikväll hade valparna lite fest! Jag öppnade skafferiet och genast var några valpar där och nyfikna ville kolla in vad jag hade där….se bilderna längre ner!!!

Valparna har sina favvo sovplatser! Trångt ska det tydligen vara!

Som sagt: TRÅNGT!

Fröken svart

Valparna är gärna ute i köket och här busas det!

Hallen är också skoj att vara- mina skor är tydligen poppis även i J-kullen…

Mr blå har somnat bland alla leksaker..

Här ligger 4st…

Fröken gul med mina skor…

Fröken gul & rosa…

Det leks och busas OCH slåss smiley

Fröken brun har sin egna stil när hon sover!!

Tar på krafterna att leka!

OBS fröknarna gul & rosa …

Fröken orange sparkar stackars fröken brun på nosen!

Lilla fröken Vit tyckte att detta var en bra sov plats! Hon sov här länge!

Bilder från idag!

Maten är slut…

Orange smakar på blommorna och brun & svart klättrar i trappan

Fröken svart

Landningsbanan smiley

Fröken vit & orange leker

Fröken brun

Mr blå

Mr blå somnade gott

Andra slocknade under skohyllan

Skafferiet!

Fröken Orange vill se bättre vad det finns!

Lite plast glas kanske??

Eller muggar??

NEJ det blev plast gafflar!!!

Slagsmål om gafflarna!! Fröknarna gul, röd & brun

För en timme sedan smiley