Valparna utvecklas jätte mycket nu för varje dag!! Alla valparna har nu tänder i både över & underkäke och de har nu börjat bita i varandra och i leksakerna! Lilla fröken brun försökte “döda” en leksak igår – hon såg för härlig ut! Hon skakade den ordentligt men balansen var inte så bra så hon druttade omkull smiley Men hon forsatte ändå!
Valparna biter även i mamma Fanny’s öron / tassar visserligen inte så hårt – ÄNNU men nu börjas det!

Idag på deras 3 – veckors dag så har de blivit avmaskade för första gången och det tyckte de flesta var helt OK ffa eftersom de fick lite rå nötfärs efteråt och DET var super gottsmiley Kloklippning har det blivit också! Och det viktigaste av ALLT – jag öppnade luckan i valplådan så de kunde gå ut själva! Den här kullen ÄR väldigt framåt kan jag lugnt konstatera! Alla knallade glatt ut – fröken gul var först sedan förjde alla och de kollade in HELA rummet och det var flera som tom var ute i hallen och kollade och det har aldrig hänt med någon annan kull – inte på 3-veckors dagen och de var helt obekymrade!!smiley Det bådar mycket gott för framtiden!
Valparna fick vara ute i valprummet hela dagen och man kunde se på Fanny att detta var konstigt att de inte var i valplådan utan utspridda i rummet men coola Fanny brydde sig inte om det utan köpte läget snabbt!

Vi hade trevligt besök igår av blivande valpköparesmiley Planer smiddes redan!!!
Fanny har provat att sitta och dia
Mr grön sov på TVÅ leksaker han!!
Fröken röd insåg att det där såg ju skönt ut!!
Fanny undrar nog varför HOn inte får leka med valparnas leksaker!
man blir ju sååå trött..
Nu ÄR det trångt i mjölkbaren!
Fröken gul somnade gott
Fröken brun med sin leksak som hon på med LÄNGE och hon tom bar runt den!!! DUKTIG tjej!!
Skön mage att vila huvudet på!!
Mr blå ute i hallen!
De går även jätte bra, trots att det är halt på golvet men det klarar de jätte bra!
Här luktar det MAT!!
Fanny kollar sina valpar!
Fröken Brun undrar vad som nu ska hända!
Fröken röd försökte dia på Fanny när Fanny stod upp och hon nådde upp!
VART tog mamma vägen???
Vi tar Fanny’s matte Bitte istället!!! De klättar väldigt gärna upp i knät på människor!
Fröken röd knör sig upp!!
Men man blir rött efter utflykten och mat
De slocknade lite var som helst!
Lilla fröken gul är en livsnjutare! Hon låg och sov här länge och hon gick tillbaka till kudden efter lite mer mat
Sötaste bildensmiley
Fanny & fröken svart
Fröken gul
Fannys husse & matte har varit här i helgen igen och det är UNDERBART skönt att de är här- jag kan jobba och få SOVA!! Jari är jätte gullig som är ute och träna Figo och ni kan tro att Figo AVGUDAR Jari!!! TACK för att ni orkar komma!!
TACK även till Kjell som guidade oss på hans jobb idag! Ikväll kom hela familjen och beundrade valparna och är ljuvliga nu!!