Jag måste be om ursäkt att jag har varit så dålig på att blogga- jag ska skärpa mig! Valparna växer och frodas och Fanny är en jätte duktig mammasmiley Valparna är i hela valplådan sedan 5 dagar sedan och det underlätar för Fanny att det är lite mer rum för henne att lägga sig på! Valparna var ganska vingliga på benen i torsdags och bara på några dagar så har så mycket hänt! Nu SPRINGER dom runt i valplådan när de inser att MATEN dvs Fanny har kommit in i valplådan, de “skäller”, “ylar”, “morras” och har mycket ljud för sig när de letar efter sin mamma- det låter jätte gulligtsmiley
I torsdags hade Fröken Orange öppnat ögonen! I fredags hade även fröken Rosa öppnat ögonen! I lördags hade även Fröken Röd, Gul & Brun öppnat ögonen och idag så har alla öppnat ögonen! Nu börjar de bli mer “hund” och den kommande veckan kommer att hända mycket i deras utvecklingsmiley

Valparna är väldigt matglada och de går fint upp i vikt! Fanny har tyvärr bara 8st spenar som det finns mjölk i, så det är alltid en valp som inte får dia från början…men det där brukar valparna fixa själva- det är aldrig samma valp som “blir utan” vilket är väldigt skönt!

Fanny äter runt 20dl starter foder / dygn och det kommer ökas upp under kommande vecka när hon kommer producera mer mjölk.

I fredags kom Jari & Bitte hit, Fanny’s ägare och jösses så glad Fanny blev! Dom har varit här hela helgen och har åkt hem nu i em. Jag är väldigt tacksam att de kom, jag har jobbat i helgen och jag har fått sova ut!!! Jari har tagit nattpassen i valprummet och jag har fått sova i min egen säng smiley Underbart! Nu känner jag mig utvilad och pigg!
Jari har dessutom tränat med Figo så han är oxå nöjd och glad vilket jag är så tacksam för! Jari har kört kedjor med honom och cyklat med honom i 3 dagar + promenader! STORT TACK!

Klorna klipps idag för 2:a ggr, de växer fort och jag vill skona stackars Fanny!
Söta Fanny’s favvo plats! och hon SKA ha filten över sig så det blir som en koja!
Mr blå &Fröken rosa
man blir trött av all mat!
Fröken Orange vilar efter maten
Mr blå & Fröken svartsmiley
Valparna ligger ofta tillsammans
Fröken Orange har börjat att öppna ögonen!
Fröke röd protesterar högljutt!!!
Fröken gul provbiter lite på Mr grön!
Bilderna är ifrån fredags!
Lördag fm dag 13- solsken ute!
Mr blå söker efter MAT!
I lördags blev det storstädning av valplådan! Bitte fick sitta valpvakt för valparna ville inte vara kvar i BIA bädden! Vaparna är väldigt kavata änså länge- ingen blir bekymrad över att de hamnar på golvet utan går och kollar läget!
I den rena valplådan igen, fröknarna rosa, röd och vit
Mr grön och ögonen har öppnats!
Så ser det ofta ut!
fröken gul
Lite olika sovstilar!! Fröken svart!
Idag på 2 veckors dagen!
Alltid är det någon valp som bara SKA vara bakom Fanny..
Alla valparna blir städade innan och efter maten!
GÄSP säger Fannysmiley
Lilla Rosa överst och Mr grön underst..de var inte helt nöjda…