Förra dygnet blev ett lååångt dygn!!!

Fanny började att dippa i tempen i lördags fm men vi kunde sova den natten vilket jag är väldigt tacksam för! Fanny väckte mig vid 06-tiden och då var det på gång. Fany ville ut ofta vilket är ett tecken på att det snart är dax för valparna att komma.

kl 11.25 kom den första valpen, en tik som fick rött band. Hon var SÅKLART störst på sina 518 gram och hon föddes i hallen! Pigg var hon och började genast att dia på Fanny!

kl 13.40 föddes en tik som fick rosa band och hon vägde 463 gram.
Röd & rosa

kl 14.30 föddes den 3:e valpen som även hon var en tik och hon fick Orange band. Hon föddes ute och hon vägde 500 gram!
En krystvärk är på väg…
och DÄR kom den ordentligt!!
Och lilla Orange är född!! Iofs ute eftersom värkarna avtog innesmiley
I väntan på nästa valp!

kl 15.05 föddes den första hanen! Herr Blå som vägde 445 gram!
Mr blå nyfödd!
Gänget!
Äta är gott och bra!

kl 16.00 föddes den4:e tiken som fick gult band- hon vägde 493gram och även hon föddes ute!
Fröken gul längs till höger i bilden
Fröken gul

kl 17.30 föddes den 5:e tiken som vägde 511 gram och hon fick brunt band!
Fröken brun nyfödd!

kl 18.55 föddes den 2:a hanen som blev Herr grön och han vägde 506 gram
Herr grön nyfödd
Renbäddat och Fanny nyduschad

kl 20.55 föddes tik nr 6 som vägde 327 gram och hon är den minsta valpen! Hon fick vitt band!
Lilla fröken vit nyfödd!
Fanny undrar vad jag gör smiley
Alla är hungriga!
En liten dubbelsporre
Fröken svart i mitten

kl23.25 föddes den sista valpen och den 7:e tiken! Hon vägde 506 gram och hon fick svart band!
Familjen fick ligga i BIA bädden medans jag bäddade om i Valplådan
Nu är de på plats!!
Summering av detta är att det blev 7st tikar och 2 st hanar, jag hade önskat att det hade varit minst 4st hanar..men det är bara att tacka och ta emot det man får och alla valparna mår fint och även super mamman Fanny! Fanny är så duktig med sina valpar!

Kan även berätta att Fanny lekte som attan med sitt Crayz egg som jag skrev innan och det slutade hon INTE med bara för att hon höll på att valpa….så fort vi skulle ut så sprang hon ner till bollen och körde som en galning med det…!!! Men det är bra att de rör på sig och jag har problem att springa med henne för att få igång värkarna så hon fick leka…hon såg ganska rolig ut om man säger såsmiley

Alla moderkakor kom inte ut igår, eller tja en kom och den slängde jag resten kan Fanny snabbt ha ätit upp utan att jag såg det…Inatt var jag väldigt osäker om det fanns ytterligare en valp kvar eftersom Fanny inte riktigt kom till ro men när klockan var 05 så gav jag upp och la mig på soffan i bastuvärmen..jag har runt 30 grader i valplådan och 28 grader i rummet, detta kommer efterhand att sänkas.

jag tror att hon kan ha lite sammandragningar pga att det finns moderkakor kvar så jag ska hålla koll på Fanny de närmaste dagarna.

Fanny är hungrig igen- ett bra tecken!! Och på fm idag så bäddade jag rent igen i valplådan och då vägde jag valparna- fröken röd är inte ens ett dygn och lilla Fröken svart inte ens 12 timmar MEN ALLA har gått upp i vikt!!!smileysmiley Duktiga valpar och dukiga mamma Fanny som har grädde i juvren! Så skönt att de är så duktiga!

Figo hade ingen rolig dag igår…och TACK igen mina bästa grannar för all ved och Figo’s rastning igår!! jag hade honom ute från kl 03 inatt och han är fortfarande ute- han ÄLSKAR att vara ute tack och lov! han har varit inne i huset och träffat Fanny men han tycker att hon luktar konstigt så han SMYGER förbi henne hukande!! han ser väldigt söt ut- vilken respekt han har för sin syster!

Detta var en större kull än vad jag trodde utefter vad ultraljudet sa och även röntgen som tyvärr inte sa så mycket…men jag förstod på Fanny’s storlek att det skulle bli fler!