Jag vet inte om Fanny har några valpar kvar i magen men det har kommit 8 st fina, fina valpar smiley Fördelningen blev 6 st tikar och 2 hanar!! Jag tror OCH hoppas på att det finns en valp kvar- jag tycker att jag känner en valp men vet inte…och Fanny har inte riktigt lagt sig till ro efter valpningen som tikarna brukar..

Det har tagit lång tid den här valpningen och Fanny har bara varit sååå duktig!! Jag har tagit massor av bilder men orkar inte fixa med det nu- på facebook finns filmer och lite bilder. Det får bli imorgon.

Alla valparna har sina dubbelsporrar och de är på hugget!!

Fanny har under dagen valpning varit ute och lekt med sin boll….Galen Fannysmiley

Ikväll kom mina UNDERBARA grannar och rasade Figo åt mig, har inte hunnit med honom alls idag…och de tog in massor av ved till mig- ETT STORT TACK!!! Axi bor dessutom hos dom den här veckan som har varit- dottern Kim hade sportlov och ville ha Axi som sällskap smiley Axi har legat i Kim’s säng och Kim har skött henne nästan helt!!! TACK Kimsmiley

Jaha, vi får se imorgon om det har blivit tillökning, hon ligger och krystar lite MEN det kan vara en moderkaka också!