Det var utställning i Kumla idag ich Iakka och Iston skulle ställas så jag åkte dit för att titta på dom! Det var MASSOR av hundar MASSOR av människor i en liten, liten gymnastik hall och 3 super små ringar…Jösses!

Detta var Iston 2:a valp utställning och premiären för Iakka!! Jag ställde Iston då matte kände att hon inte riktigt ville / kunde och självklart gjorde jag detsmiley Ut och träna lite med en SUUUUUPER glad och lycklig Iston…!!! Tjohoooo, ute gick det ok att spring med honom men jag visste att det inte skulle bli lika lätt i den lilla ringen.

Iston visste vart hans matte var och han tittade lite efter henne men det gick ganska bra! Domaren var har glömt hennes namn men hon var jätte trevlig och ffa bra med hundarna! Hon öste beröm över Iston och hur trevlig han var och hur välbyggd han var för att vara 5.5 månad. Han fick en jätte fin kritik trots att han hoppade och studsade hmm endel när vi skulle springa men hellre en glad och lycklig valpsmiley Iston fick Hp ( hederspris )

Iakka’s tur och det märks så väl att Anna har tränat med Iakka – inte bara utställning men även andra saker. Anna visade Iakka så fint och Iakka höll sig lugn och balanserad trots att Iakka är MINST lika glad valp som Istonsmiley Iakka fick även hon en jätte fin kritik och Hpsmiley
I BIR & BIM valp blev Iakka BIR valp och Iston BIM valp!! GRATTIS till er båda Anna & Saga!! SÅ härligt att se både er och era fina, galna valparsmileysmiley