Jag hade ju valpräff för I-kullen för 2 veckor sedan och det var Igor, Iza, Iston & Izidor som kom!

Vädret kunde ju ha varit bättre så så många bilder blev det inte….men massor av snö hade vi trots att det regnade..

Först på dagen så testade vi lite hur bra valparna använder sina nosar! Lite nosövningar först som gick riktigt bra för alla! Naturbegåvningen här var Iston!
Sedan tränade vi uppletande av föremål som var nytt för alla valpar! Vi vallade en ruta på gården och den var väl 15 m bred och 40 m djup cirka men snön var DJUP…smiley Jobbigt för oss alla!

Jag la ut flera föremål i rutan och endel fick vinda in föremålen, alla 4-beningar trodde inte att deras valp skulle komma in med leksakerna men OJOJ så fel de ficksmiley smiley Valparna letade på JÄTTE fint och även deras ägare gjorde ett bra jobb!! Izidor hittade även en av mina vantar som tappades någonstans och OJ vad stolt han var när han hittade densmiley Duktga killen!!!

In och värma sig med soppa och gott bröd!!!

Sedan lite kontaktövningar och här hade vissa kommit jätte långt!! Duktiga ägare och valpar och nu vet alla vad de ska träna påsmiley Ni är alla jätte duktiga och jag är så stolt över ER !!!Izidor med husse
HALLÅ!!!!! Godis tack husse!!
Tror att detta oxå är Izidor
Pia & Iza
Iza och Pia

Tyvärr gav min kamera upp efter några bilder men Saga’s kamera funkade- kanske kan man få lite bilder så jag kan lägga upp här?!
Igor!! Han bodde hos mig medans husse & matte njöt av solen och värmen på Tobago….
Söta Igor 5 månader!

Helgen efter så hade vi en valpträff till med Iakka, Isak och Igor! Då var det mer en playdejt- de lekte som attan och hade hur skoj som helst!!! Det ösregnade den dagen så inga bilder tyvärr!