Det har nu gått 21 dagar sedan Fanny parades med Yago! Det som händer runt v 3 är att de befruktade äggen vandrar ner i livmodern och sätter sig fast i livmoderväggen. Vissa tikar kan må illa och inte vilja äta pga alla hormonella förändringar som sker

Så här ser valpfoster nu runt dag 18.

Fanny då?!! Jodå visst mår hon illa!!!smiley Från att han dreglat efter sin mat i drygt 3 veckor så började hon se illamående ut vid sin frukost i lördags!! Hon äter upp sin mat men väldigt sakta! Fanny kräver inte alls så mycket motion nu heller- hon ligger gärna i soffan och ser ut att tycka synd om sig självsmiley

SÅ visst är hon dräktig alltidsmiley

Fanny’s mått:

Dag 7 62 cm

Dag 14 63cm

Dag 21 63cm

Fanny dag 19

De första veckorna så brukar de inte växa så mycket och i nästa vecka ska ett ultraljud göras så vi VET att hon är dräktig och ffa att allt ser bra ut!smiley